11 Ekim 2015 Pazar

Hizmetlerimiz / İslenmis Aluminyum

İşlenmiş Alüminyum, Özel Ölçü ve Kimyasal Kompozisyonlar

Günümüz rekabet koşulları, proje bazlı çalışan sanayi firmalarımızın çoğunu üçüncü bir proje ortağı firmayla özel tedarikçi (outsource) şeklinde çalışmaya zorlamaktadır.





 
 
Yurtdışında, özellikle ABD’de uzun yıllardır uygulanan bu yöntem sayesinde, firmalar hem makine parkuru finansmanını en aza indirmekte, hem de çalışan sayısını en uygun rakamlarda ve çok daha verimli pozisyonlarda kullanabilmektedir.
Referans Metal olarak, proje ortağı şeklinde malzeme tedarik etme anlayışımızı bitmiş-finished malzeme sunmada da uygulamaktayız.
İhtiyaç duyulan resimler veya finished-bitmiş geometri Mühendislik Bölümümüze bildirildiğinde, malzemelerinizi resim toleranslarınızda, isterseniz özel taşlama sistemimizle de finished hale getirilmiş olarak alabilrsiniz.
   
Çok daha özel mühendislik çözümü gerektiren özel kimyasal kompozisyonlu alaşımlı alüminyum tedariğinde ise, projenin telep ettiği tüm mekanik değerlere göre alaşımı tedarik etmekte ya da alternatif malzemeleri geliştirerek maliyetlemede en avantajlı seçeneği sunmaktayız.
Firmamızın Mühendislik Bölümüyle temas kurduğunuzda, daha detaylı ve tecrübe dolu bilgilerimizi paylaşmaktan memnuniyet duyacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder